– ønsker du å utvide ditt tilbud innen organisasjonskultur?

Hvis du er en del av et flott konsulentfirma:

Bedriftskultur er svært relevant og blir stadig mer viktig på bedriftenes agenda. Derfor vil kundene dine søke effektive verktøy og metoder for å ta velinformerte strategiske valg. Vi inviterer deg til å bruke Culturengine som for å utvikle din tjenesteportefølje relatert til strategi- og organisasjonsutvikling.

Hvis du er en kulturambassadør i organisasjonen din:

Organisasjoner som er i forkant har allerede startet reisen for å implementere en strategi som inkluderer kulturdimensjonen. Culturengine kan brukes internt i din egen organisasjon som et verktøy for å skape bevissthet, kartlegge faktisk,  utvikle ønsket kultur og til slutt å lage handlingsplaner for å lukke gapet. Hvis du er involvert i dette, vil du kunne bli en sertifisert fasilitator og få et moderne digitalt verktøy for kulturendring.

Samarbeid med oss!

Culturengine skaper bedre presisjon i arbeidet for ledelseskonsulenter, ledere, endringsagenter, merkevarebyggere, teamledere og HR-team som fokuserer på kulturendring for å forbedre organisasjoner.

Vi tilbyr:

  • Delta på et to dagers akkrediteringsverksted med mannskapet fra Culturengine for å lære teknologien og rammeverket til plattformen. Du vil gå gjennom hvorfor, hva og hvordan et kulturprosjekt blir pitchet, organisert og levert
  • Etter workshopen blir det fortsatt læring i Culturengine Community, en tverrfunksjonell gruppe av sertifiserte konsulenter og HR-eksperter som møtes hvert kvartal. Det er her vi deler erfaring om utfordringer og suksesser, og samarbeider for kreativ problemløsning. Culturengine-mannskapet støtter prosessen med nyheter og prosjektdetaljer.
  • Det vil være utfordringer av mange slag i dine egne prosjekter. Culturengine har et supportteam som hjelper deg å overvinne utfordringene og sette prosjektet tilbake på sporet. Vi vil alltid ha som mål å støtte prosjektene dine.

Bruk kontaktskjemaet, eller send en kort e-post til post@culturengine.no og fortell oss hvem du er og hvorfor dette står på agendaen din. Vi vil booke et 15-minutts videomøte for å diskutere hvordan organisasjonen din kan bli en sertifisert partner.